Hoppa till sidans innehåll

Nyheter i EGS


kollage500px

VI VILL HA DIG!

 

Eksjö Gymnastiksällskap står inför en rejäl satsning och vi söker dig som vill bli en del av vårt gäng! Vi har välutbildade ledare i alla grupper och vi sätter högt värde i att ha kvalitet på det vi erbjuder! Är du ny som ledare erbjuder vi en utbildningsplan för att du ska känna dig trygg innan du gör premiär i vårt ledarstall.

Vi söker:


Instruktörer i gruppträning både inomhus och utomhus

Ledare i Bamsegympa

Ledare i Truppgymnastik

 

EGS erbjuder dig som ledare gratis träning på våra pass, ledarklädsel, utbildningar och convent, ledarträffar och du blir del av ett gott gäng! Även dina barn tränar gratis hos oss.

 

Vad krävs?

 

Instruktörer i gruppträning


Du behöver vara en person som trivs med att stå längst fram och guida och peppa dina deltagare mot nya mål. Vi söker instruktörer i alla träningsformer så är du sugen på att testa hur det är att leda eller kanske göra comeback så är du välkommen att kontakta oss så hittar vi en väg för just dig!

Kontaktperson Hanna Eskilson

 

Ledare i Bamsegympa

 

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta (3-6 år) där de tillsammans med Bamse och hans vänner får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp!

Som ledare i Bamsegympa får du ett helt koncept. Du går en utbildning där du får allt du behöver för att ro iland dina grupper med bravur!

 

Vi behöver många ledare till Bamse då det krävs många vuxna som hjälps åt när små yrväder med eller utan föräldrar virvlar runt i en gymnastiksal.

Kontaktperson Elisabeth Hagelberg

 

Truppgymnastik

Vi söker tränare/ledare till vår truppgymnastik. Kanske är du gammal truppgymnast eller förälder till en av gymnasterna?

Förkunskaper krävs inte, bara ett engagemang och nära till skratt!
Vi hjälper dig att komma igång och du är del av en stor grupp ledare.
Truppgymnastik kräver god kännedom om säkerhet och som ny ledare har du alltid flertalet utbildade och rutinerade ledare till din hjälp innan du gått några steg i utbildningstrappan och känner dig trygg i din roll.

Kontaktperson Malin Rehnholm

Välkommen att höra av dig via mail eller varför inte ta tag i oss på någon av våra träningar.


This is a mailto link

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 232 000 medlemmar i 1200 föreningar över hela landet. Vårt motto, Gymnastik Åt Alla, säger att alla är välkomna till oss - unga och gamla, motions- och tävlingsföreningar, stora och små gymnastikföreningar, tjejer och killar, kvinnor och män! I medlemsföreningarna finns glädje, värme, gemenskap och friskvård till motionärer och gymnaster i alla åldrar, lättillgängligt och prisvärt - nära dig.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:03
Skribent: Anne Kling

Postadress:
Eksjö GS - Gymnastik
Emma Kvist, Ingenjörsgatan 14 A lgh 1002
57535 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info