Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nyligen kunde Gymnastikförbundet berätta om nytt samarbete kring hälsoundersökningar för landslagsaktiva, nu kommer nästa goda nyhet och denna gång gäller det snabb tillgång till specialistvård för medlemmar i gymnastikföreningar.
 
Tonya Paulsson avslutade sin tävlingsperiod på Ungdoms-OS med ytterligare en fantastisk prestation i barr där hon blev sjua i finalen.
 
Efter fyra fina kvaldagar på Ungdoms-OS tog sig Tonya Paulsson från Motus Salto till mångkampsfinal i Youth Olympic Games. I finalen toppade hon den prestationen och placerade sig på en otrolig sjunde plats.
 
I och med dagens mångkampsfinal har Marcus tävlat klart i Argentina. Marcus slutade på en 17:e plats i den olympiska finalen som vanns av japanen Kitazono Takeru.
 
Hylla Eldsjälarna runt om i Sveriges föreningsliv tillsammans med Folkspel och Eldsjälsgalan, röstningen pågår fram till själva galan i mars 2019.
 
Idag avslutas Loulé World Cup med finaler i trampolin, DMT och tumbling.
 
Den 4-6 oktober går världscupen i trampolin, tumbling och DMT i Loule, Portugal. Tävlingarna sker i Loulé Municipal Sports Hall i Loule.
 
Jonna Adlerteg lyfte sig en placering från gårdagens barrkval på världscupen i Paris och tog hem en strålande silvermedalj!
 
Idag genomfördes kvalet i World Challenge Cup i artistisk gymnastik och Jonna Adlerteg har återigen tagit sig till en barrfinal. Även debutanten Jessica Castles är i final i bom!
 
 
Den kommande helgen, 29-30 september går World Challenge Cup i Paris i artistisk gymnastik och från Sverige tävlar, Jonna Adlerteg, Jessica Castles, Kim Wanström, Karl Idesjö och Pontus Kallanvaara.
 
I samband med införandet av Gymnastikförbundets nya utbildningssystem kommer gymnastikens sex rörelsemönster att antas som modell och utgångspunkt.
 
Den 20 oktober genomförs NM i trampolin och DMT i Valhalla Sporthall i Göteborg.
 
Jonna Adlerteg lyckades hålla topplaceringen i barr från kvalet och tog idag hem guldet i World Challenge Cup i Szombathely i Ungern.
 
Jonna Adlerteg och Marcela Torres har idag genomfört kvaltävlingarna i världscupen i artistisk gymnastik i Ungern.
 

Postadress:
Eksjö GS - Gymnastik
Åsa Lundqvist, Nannylundsgatan 7
57539 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@eksjogymnastiksallskap.se

Se all info