Hoppa till sidans innehåll

Nyheter i EGS


VI VILL HA DIG!

Eksjö Gymnastiksällskap står inför en rejäl satsning och vi söker dig som vill bli en del av vårt gäng! Vi har välutbildade ledare i alla grupper och vi sätter högt värde i att ha kvalitet på det vi erbjuder! Är du ny som ledare erbjuder vi en utbildningsplan för att du ska känna dig trygg innan du gör premiär i vårt ledarstall.

Vi söker:

Ledare i Bamsegympa

Ledare i Truppgymnastik

EGS erbjuder dig som ledare ledarklädsel, utbildningar och convent, ledarträffar och du blir del av ett gott gäng! Även dina barn tränar till ett reducerat pris.

Vad krävs? 

Ledare i Bamsegympa

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta (3-6 år) där de tillsammans med Bamse och hans vänner får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp!

Som ledare i Bamsegympa får du ett helt koncept. Du går en utbildning där du får allt du behöver för att ro iland dina grupper med bravur! 

Vi behöver många ledare till Bamse då det krävs många vuxna som hjälps åt när små yrväder med eller utan föräldrar virvlar runt i en gymnastiksal.

Truppgymnastik

Vi söker tränare/ledare till vår truppgymnastik. Kanske är du gammal truppgymnast eller förälder till en av gymnasterna?

Förkunskaper krävs inte, bara ett engagemang och nära till skratt!
Vi hjälper dig att komma igång och du är del av en stor grupp ledare.
Truppgymnastik kräver god kännedom om säkerhet och som ny ledare har du alltid flertalet utbildade och rutinerade ledare till din hjälp innan du gått några steg i utbildningstrappan och känner dig trygg i din roll.

Välkommen att höra av dig via mail eller varför inte ta tag i oss på någon av våra träningar.

This is a mailto link

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med 232 000 medlemmar i 1200 föreningar över hela landet. Vårt motto, Gymnastik Åt Alla, säger att alla är välkomna till oss - unga och gamla, motions- och tävlingsföreningar, stora och små gymnastikföreningar, tjejer och killar, kvinnor och män! I medlemsföreningarna finns glädje, värme, gemenskap och friskvård till motionärer och gymnaster i alla åldrar, lättillgängligt och prisvärt - nära dig.

Uppdaterad: 26 JUN 2018 09:26 Skribent: Anne Kling

Postadress:
Eksjö GS - Gymnastik
Åsa Lundqvist, Nannylundsgatan 7
57539 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@eksjogymnastiks...

Se all info