Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Folkhälsomyndigheten håller dagligen presskonferenser kring Coronaviruset och hur vi gemensamt kan minska risken för smittspridning.
 
Att vara rörlig är en aspekt inom gymnastiken och därför är stretch en viktig del av träningen. Men hur bedrivs en effektiv och säker rörlighetsträning?
 
Med det nya namnet följer även en ny logotyp och ny webbadress samt namnet i de sociala mediekanalerna.
 
På grund av den rådande situationen som råder och som drabbar framförallt alla människor, men också svenskt föreningsliv, har Folkspel för att stötta föreningar tagit fram ett kampanjerbjudande.
 
 
Den 27 mars fattade regeringen beslut om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Detta för att ytterligare minska risken för smittspridning. Förbudet träder i kraft på söndag den 29 mars.
 
Igår blev det klart att SM i manlig artistisk gymnastik kommer genomföras i höst den 9-11 oktober.
 
Gymnastikförbundet har tidigare informerat om att SM i truppgymnastik i Växjö 16-17 maj inte blir av, samt att en diskussion pågår om mästerskapet ska flyttas fram till senare tidpunkt eller helt ställas in.
 
Igår kom Folkhälsomyndigheten med nya uppdaterade rekommendationer kring träning och idrottsanläggningar.
 

OS framflyttat till 2021

(2020-03-24 17:46)
OS i Tokyo 2020 flyttas fram med anledning av coronaviruset Covid-19. Spelen ska genomföras senast under sommaren 2021.
 
 
Korpen Lycksele som i år stod som arrangör för Svenska Cupen i Hopprep, fick som många andra, på grund av rådande omständigheter kring Coronoviruset, ställa in tävlingen den 13-14 mars.
 
Med hänvisning till regeringsbeslutet att ställa in alla evenemang som samlar över 500 personer och Gymnastikförbundets styrelsebeslut om att detta gäller hela våren 2020, ställs SM i truppgymnastik tyvärr in.
 
Idag meddelade det Europeiska Gymnastikförbundet (UEG) att EM i trampolin, DMT och tumbling i Göteborg den 7-10 maj är inställt.
 

Postadress:
Eksjö GS - Gymnastik
Åsa Lundqvist, Nannylundsgatan 7
57539 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@eksjogymnastiksallskap.se

Se all info